Klankheling, Dans, Mantra's en meer ..

 Margo klankheling2

 

Datum is nog niet bekend.

Wordt gehouden in 'Wajid' Den Haag

 

Wij, Edith en Margo, zijn dankbaar dat we het afgelopen jaar samen de adem-middagen op live-muziek hebben mogen geven. We hebben er veel plezier en vervulling in ervaren en hopen het in de toekomst te kunnen blijven aanbieden.

We vinden het fijn om met elkaar en belangstellenden op een feestelijke manier het nieuwe jaar in te luiden. In verband met de huidige toestand in de samenleving is het nog even niet mogelijk om een datum te plannen. Zodra het weer kan, zetten we het op de site en zullen we het in de nieuwsbrief aankondigen. 

De samenkomst zal in het teken staan van lekker ontspannen en luisteren naar muziek, samen zingen en samen dansen!

Ook maken we een klein altaar waar je iets op kunt zetten voor deze speciale avond en is er gelegenheid om te delen vanuit je hart. Denk aan een intentie voor het nieuwe jaar, of misschien wil je iemand herdenken of uitspreken wat er op dat moment in je leeft.

Het wordt een gevarieerd programma waarbij je ook wordt uitgenodigd om iets te eten en drinken mee te nemen wat we met elkaar aan het einde van de avond zullen delen en oppeuzelen. 

Als je zelf een muziekinstrument bespeelt, neem het gerust mee.

De bijdrage voor deze avond is op basis van donatie.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 070-3834080.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Afbeeldingen Engeland Wiltshire, Stonehenge Natuur Open haard