Data en gegevens basisgroep 

8 Bijeenkomsten tweewekelijks op woensdagmiddag:

Nieuwe data nog niet bekend

Begeleiding: Edith Mosch

 

De middagen worden gehouden van 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur. We stellen het op prijs als je na afloop even meehelpt met het op orde brengen van de ruimte en het afwassen van de kopjes, maar dat hoeft niet met z’n allen. Als de oppas bijvoorbeeld zit te wachten kan je zeker om 17.00 uur vertrekken.

Het deelnemersgeld bedraagt € 225 of € 175 voor hen die met een minimum-inkomen moeten rondkomen. Of je € 225 of  € 175 betaalt, moet je zelf bepalen aan de hand van je situatie. Voor hen die moeten afzien van de groep omdat ze al hun geld aan eten moeten besteden, kunnen we in een gesprek uitzoeken of we deelname toch mogelijk kunnen maken.

De kosten dienen voor aanvang van de eerste bijeenkomst te zijn voldaan. Betalingen worden gedaan door het storten op IBAN: NL96INGB0006983456 tnv E Mosch onder vermelding van 'Ont-moet-en basisgroep'.

Meenemen:  een eenpersoons laken om over het matras te doen waar je op gaat liggen; eventueel ook nog een flanellen laken of een doek om toegedekt te zijn tijdens het masseren, tegen de kou en om je veiliger te voelen.

De Ruimte klein

Het aantal deelnemers is, als gevolg van de ruimte, maximaal 17. Overigens behouden we ons het recht voor om een deelnemer te weigeren, een deelnemer voorrang te verlenen of uit te nodigen voor een introductiegesprek.

Je kunt je opgeven door te bellen (070-3834080) of te mailen (edith apenstaart zijn.org) met Edith of het invullen van het inschrijfformulier. Je krijgt dan bericht of er een plaats vrij is of dat je op de wachtlijst bent geplaatst.

Deze groep wordt gehouden in Centrum De Ruimte, Witte de Withstraat 27, 2518 CP Den Haag.

Attentie: Er moet in de Witte de Withstraat en omgeving voor het parkeren worden betaald. Voor gratis parkeren op ongeveer 10-15 minuten loopafstand zie de link van Centrum Wajid dat daar vlak in de buurt is: www.wajid.nl/bereikbaarheid. Er is een Albert Heijn vlakbij in de Elandstraat die tot 23:00 uur open is. De eerste twee uur kun je daar gratis parkeren.

Mocht je behoefte hebben aan een gesprek om te bepalen of je deel wilt nemen aan de groep, of om andere redenen, dan is dat heel goed mogelijk (kostenloos). Bel even voor een afspraak naar Edith: 070-3834080 of 06-26758620

* * * * *