Data en gegevens vervolggroep

Begeleiding Edith Mosch

De vervolggroep bestaat uit acht bijeenkomsten iedere veertien dagen op dinsdagavond. De groep komt bijeen op de volgende data: 2-4, 16-4, 30-4, 14-5, 28-5, 11-6, 25-6 en 9-7-2024.

De Ruimte klein

De vervolggroep komt eens per veertien dagen op dinsdagavond bijeen het gehele jaar door met uitzondering van de zomer- en kerstvakantie en bijzondere omstandigheden. Als er een plaats vrij is in de groep kun je je inschrijven en zolang deelnemen als je zelf wilt, waarbij je wel voor minstens vijf bijeenkomsten de verbinding aangaat. Zolang je deelneemt betaal je deelnemersgeld, ook voor de bijeenkomsten waarbij je verhinderd bent. Je kunt na de vijf avonden ieder moment opzeggen maar wel minstens vijftien dagen van te voren om ons de gelegenheid te geven een nieuwe deelnemer te benaderen. De deelnemers-gelden worden per vijf avonden of meer overgemaakt op IBAN NL96INGB0006983456 t.n.v. E Mosch. Bij beëindiging van je deelname ontvang je eventueel teveel betaald geld retour.

Het deelnemersgeld bedraagt €225 en €175 voor hen die met een minimum-inkomen moeten rondkomen. Of je 225 of €175 betaalt moet je zelf bepalen aan de hand van je situatie. Voor hen die moeten afzien van de groep omdat ze al hun geld aan eten moeten besteden kunnen we in een gesprek uitzoeken of we deelname toch mogelijk kunnen maken.

De kosten dienen altijd vooraf te zijn voldaan. Om administratieve beslommeringen te besparen verzoeken we je tijdig alle gelden op de bankrekening te storten.

De vervolggroep staat open voor hen die ooit een basisgroep ont-moet-en hebben gevolgd en voor hen die bij Zijn.Org een andere groep gevolgd hebben en naar het oordeel van de begeleiding daarvoor in aanmerking komen. Ook kun je als je elders ruime ervaring hebt met massage-groepen, Tantra of vergelijkbare groepen met ons in gesprek gaan om te bepalen of de vervolggroep wat voor jou is.

Als deelname je wat lijkt, bel dan met Edith (070-3834080) of geef je op via het inschrijfformulier op de website dan ontvang je bericht of er een plaats vrij is of op welke plaats van de wachtlijst je bent geplaatst.

We streven naar een gelijk aantal vrouwen en mannen. Met als maximum 17 deelnemers. De open plaatsen worden in volgorde van aanmelding opgevuld.

De avonden worden gehouden van 19.30 uur tot ongeveer 22.30 uur. We stellen het op prijs als je na afloop even meehelpt met het op orde brengen van de ruimte en het afwassen van de kopjes, maar dat hoeft niet met z’n allen. Als de oppas bijvoorbeeld zit te wachten kan je zeker om 22.30 vertrekken.

Meenemen: een eenpersoons laken, het liefst van flanel; om toegedekt te zijn tijdens het masseren, tegen de kou en om je veiliger te voelen.

Deze groep wordt gehouden in Centrum De Ruimte, Witte de Withstraat 27, 2518 CP Den Haag.

Attentie: Er moet in de Witte de Withstraat en omgeving voor het parkeren worden betaald. Voor gratis parkeren op ongeveer 10-15 minuten loopafstand zie de link van Centrum Wajid dat daar vlak in de buurt is: www.wajid.nl/bereikbaarheid. Er is een Albert Heijn vlakbij in de Elandstraat die tot 23:00 uur open is. De eerste twee uur kun je daar gratis parkeren.